Ittasan vezető barátja miatt karambolozott a magyar színésznő: emiatt bénult le örökre

Forrás: Shutterstock -
Karambol ittas vezetés halál Edelényi Laura Anna baleset bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edelényi Laura 21 évesen vesztette életét. A magyar származású indonéz színésznő és influenszer élete utolsó éveit lebénulva töltötte, súlyos sérülését egy autóbalesetben szerezte. A kocsit az - akkori hírek szerint - ittas barátja vezette.

21 évesen életét vesztette a magyar származású színésznő és influenszer, Edelényi Laura. A fiatal lány december 15-én hunyt el, a családja és barátai üvegkoporsóban vettek tőle végső búcsút. A helyi portálok szeirnt halála előtt légszomjra panaszkodott, de a gyomorsavával is problémái voltak, ezek miatt kórhába is került, ahonnan hazaengedték, miután javulni kezdett az állapota. Nem sokkal később azonban elhunyt.

Laura élete utolsó éveit lebénulva töltötte, ugyanis 2019-ben egy súlyos autóbalesetet szenvedett, amely során megsérült a gerincvelője. Az autót a lány barátja, Gaga Muhammad vezette, aki állítólag ittasan ütközött neki egy teherautónak - írja a Blikk. Az autó szinte a felismerhetetlenségig összetört.

A férfi könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, Laura azonban örökre lebénult, később pedig a lány úgy döntött, beperli a férit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.