Ledobta ruháit Polgár Tünde: így sütteti a testét a napon

Florida Polgár Tünde luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy Floridába utaztak. A luxusfelség fürdőruhában mutatta meg magát. 

"Santa Baby! Egyszerûen csak boldogság van! Élvezem a létet, megélem minden pillanatát, ha már ilyen csodás életem van! Sem drága ajándék, vagy ékszer nem ér fel azzal, hogy itt vagyunk újra! A közös élmény a legnagyobb ajándék számomra! Hamarosan mind együtt, itt- nem tudok szebbet kívánni sem! Amit érzek, az végtelen mint a tenger: és ez a hála!" - írta a fotójához Polgár Tünde, aki a minap elárulta, hogy férjével az életük végéig szinte bármit megengedhetnek maguknak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.