Lövöldözés tört ki egy forgatáson: "Abban a pillanatban azt hittem, meg fogok halni"

Forrás: Shutterstock -
halál 90 Days Fiance film forgatás lövöldözés félelem riadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Három hónap múlva esküvő! című műsor a világ leghíresebb társkereső reality-je, így készítettek hozzá egy Before the 90 Days című verziót is. A műsor szereplői olyan dolgot éltek meg, amelyet eddig csak a filmekben láttak. 

A műsorban tűnt fel Edward Allen Brown és mexikói származású partnere, Kaory, akik nem szokványos helyzetbe kerütek. Egy étteremben ücsörögtek, amikor lövések dördültek el mellettük. Félelmükben azonnal egy WC fülkébe szaladtak, mégis azt hitték: a támadást nem élik túl.

"Kaory volt az első, aki bement a mosdóba. Megöleltem, becsuktuk az ajtót, és csak remegtünk. Abban a pillanatban azt hittem, meg fogok halni. Erre gondoltam. Hogy nincs kiút. Reménytelennek tűnt a helyzet, féltem a haláltól. Kaory nagyon csalódottnak tűnt, nem akarta elhinni, hogy ez történik" - idézte a reality sztárt az Index.

Forrás: Shutterstock

Végül fény derült arra, hogy a lövöldözésbe torkollott konfliktus két rendfenntartó tiszt között zajlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.