Szívhez szóló mondatokkal búcsúztak Kóbor Jánostól: "Pontosan tudtad, hogy a lelkeinket kell megnyerned"

búcsú Kóbor János Omega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 17-én 19 órakor vettek búcsút Kóbor Jánostól a Szent István Bazilikában. A misén Frenreisz Károly és Gazdag László, az Omega rajongói oldalának vezetője mondott beszédet.  Kóbor János hamvait végakaratának megfelelően a Balatonba szórják, ám az a szertartás csak a szűk családnak szól majd. Az Omega a Facebookon is búcsúzik a legendától. 

"Kedves Mecky! Milliók bálványa vagy és az is maradsz mindenki szívében. A halhatatlanságot már régen elérték az Omega dalai és zenészei. Azonban mit sem érnének a sejtelmes, vagy feszes dallamok, csodálatos szövegek, a közönséggel való rezonancia nélkül. Pontosan tudtad, hogy a lelkeinket kell megnyerned, mert a dalokon túl a közönség a legfontosabb. A szeretet számtalan megnyilvánulása maga az éltető erő" - olvasható a posztban többek között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.