Hatalmas baki! Vajna Timi majdnem hasra esett a magassarkúban - Videó

Vajna Timi videó Vajna Tímea megbotlott magassarkú Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea is lázasan készül a karácsonyra, ám a bakancsot magassarkúra, a pulcsikat pedig mélyen dekoltált ruhára cserélte. A hideg időt Mexikóban vészeli át Andy Vajna özvegye.

Timi a gyönyörű mexikói üdülővárosban, Cabóban tölti épp az idejét. Pihenése helyszínéül a Kaliforniai-öböl partján fekvő luxus szállodát választotta, ahol láthatóan nagyon kellemes az idő. Erről árulkodik, hogy Andy Vajna özvegye egy mélyen kivágott ruhában sétál a pálmafák között.

A közösségi oldalára feltöltött egy videót, amiben meg szerette volna mutatni a helyszínt és persze azt is, milyen bomba formában van. Hatalmas magassarkú cipőben vonult épp végig az úton, amikor megbotlott a saját lábában. A bakit szerencsére jól kezelte és nem esett el, sőt még jót is nevetett saját ügyetlenségén.

A kommentelők nem győzik dicsérni az alakját, illetve azt, milyen ügyesen talpon maradt.

@timea_vajna

Highhills goals

♬ Woah (feat. D3Mstreet) - KRYPTO9095

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.