Letartóztatták a Reszkessetek, betörők! sztárját: családon belüli erőszakkal vádolják

Forrás: 20th Century Fox/AFP/People -
Devin Ratray letartóztatták Devin Ratrayt letartóztatták a Reszkessetek, betörők! sztárját Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt bevitték a rendőrök a Reszkessetek, betörők! sztárját. A barátnője azt állítja, hogy megpróbálta megfojtani.

A karácsonyi szezon egyik elmaradhatatlan filmes alkotása a Reszkessetek, betörők!, amin generációk nevetnek ma is önfeledten. A filmek egyik ismert színésze Devin Ratray, aki a főszereplő, Kevin gonosz bátyját, Buzzt alakította. Devin nem futott be nagy filmes karriert.

Jócskán megváltozott a Reszkessetek, betörők! Buzz-ja Forrás: 20th Century Fox/AFP/People

A 44 éves színész még a hónap elején barátnőjével együtt vett részt az OKC Pop Christmas Con nevű rendezvényen Oklahoma Cityben, ahol aztán összeveszett kedvesével, és eldurvult a vitájuk. A páros tagjai éppen egy bárban iszogattak, amikor két autogramot kérő hölgy miatt összezörrentek, méghozzá annyira, hogy a szállásukra visszaérve egymásnak estek, Devin pedig fojtogatni kezdte szerelmét – írja a Blikk.

A színészt végül most szerdán letartóztatták családon belüli erőszak és testi sértés vádjával, de 25 ezer dolláros óvadék fejében szabadon engedték. Ratray tagadja az ellene felhozott vádakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.