Napvilágot látott a legutóbbi fénykép Michael Schumacherről

fénykép Corinna Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc éve történt Schumacherrel a tragikus síbaleset, egy világ szurkol azóta is a felépüléséért. Bár időről időre felröppennek találgatások, a legenda állapotáról nem sokat lehet tudni. 

Életéről a Netflix készített dokumentumfilmet (amelyről ITT írtunk), amelyben a családtagjai és barátai is megszólalnak.

"Természetesen nem telik el úgy nap, hogy ne hiányozna Michael, és nemcsak nekem, hanem a gyerekeknek, a családnak, az édesapjának és azoknak, akik ismerték. Mindenkinek hiányzik (...) De itt van velünk, máshogy, de itt van! És azt hiszem, ez sok erőt ad mindannyiunknak" - mondta el felesége Corinna, de konkrétumokat nem közölt férje állapotáról.

A rajongók tehát hiába várnak információkat, pláne friss képet Schumiról. Az egyik utolsó hivatalos képén Schumacher egy jótékonysági meccsen lépett pályára három hónappal a tragédia előtt.

Utolsó fotók Michael Schumacherről Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.