Jóban Rosszban folytatás Jóban Rosszban szappanopera SuperTV2 visszatér a Jóban Rosszban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyáron derült ki, hogy 16 év után befejeződik az egyik legrégebbi magyar szappanopera, a Jóban Rosszban. A népszerű teleregény azonban egy ideig még biztosan látható lesz a tévében.

A Jóban Rosszban november óta szünetet tart, és sokáig nem is lehetett tudni, mikor tér vissza a képernyőre. A TV2 azonban bejelentette, hogy a népszerű kórházas szappanopera jövőre folytatódik! A sorozat ráadásul január első napjaiban tér vissza a SuperTV2-re, ahol minden hétköznap látható lesz.

Hamarosan visszatér a képernyőre a Jóban Rosszban Forrás: TV2

Habár már leforgatták a Jóban Rosszban utolsó epizódjait, a sorozat még sokáig képernyőn marad. A rajongók nagy örömére a folytatás sem lesz izgalmaktól mentes, és a készítők az utolsó részekre vélhetően majd jó nagy csavarokkal, meghökkentő és érzelmes történetekkel készülnek.

A Jóban Rosszban új részeit január 3-tól 12:20-kor vetíti majd a SuperTV2. Az aktuális részeket pedig esténként, 19:35-től megismétlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.