Élő adásban tudta meg a riporter, hogy betörők vannak a házában: így reagált

rablás Argentína riporter élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argentin Alejandro Pueblas élő műsorban vette fel a telefonját, majd közölte, hogy azonnal haza kell mennie. Minden megtakarításuk odaveszett.

Alejandro a stúdióval volt éppen élő kapcsolatban, amikor az eset történt. A riporter egyszer csak felvette a telefonját, majd közölte, hogy azonnal haza kell mennie. Elmondta, hogy betörtek az otthonába; a biztonsági cég értesítette, hogy éppen szétszedik a házát. A rémült férfi be is kiabálta a címét az élő adásba, és kérte a rendőséget, hogy azonnal küldjenek oda egy autót.

Egy órával később Alejandro úja bejelentkezett, akkor már a házában keletkezett kárt mutatta meg a nézőknek.

"Ez az én házam, hazajöttem és így találtam. A hálószoba úgy néz ki, mintha egy bomba robbant volna benne. Készpénz tűnt el, a TV-t kihúzták a falból, a kislányom játékait elvitték. Szerencsére a lányom nem volt otthon, amikor ez történt" - idézte a férfit a Tények.hu. Azt mondta, hogy a párja összes megtakarítását elvitték a rablók.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.