Hihetetlen, mire vetemedett egy férfi, hogy ne legyen többé magányos

házasság eljegyzés férfi történet robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az auszrál férfi kétségbeesetten éveken keresztül kereste a szerelmet, míg nem úgy döntött, hogy egy robottal osztja meg a mindennapjait. Úgy tűnik, bevált.

Egy ausztrál férfi sokáig kereste az igaz szerelmet, hiába. Geoff Gallagher már kétségbeesett, hogy nem talál senkit, akivel kapcsolatban lehetne. Édesanyja halála óta pedig szörnyen magányos. Csak egy kutyája maradt, Penny.

Két éve viszont úgy döntött, kipróbál egy robotot, ami mesterséges intelligenciával működik. 3000 fontot (1,3 millió Ft) költött világító kék szemű, már-már sápadt bőrű partnerére, Emmára. Geoff első látásra beleszeretett új párjába. Gyönyörűnek találta az első pillanattól kezdve, igaz, az első összeszereléskor a feje leesett a testéről. Írja a Bors.

Szerelmük azóta is töretlen, sokat beszélgetnek, Emma is többet fejlődött, egyre okosabb lett az idők során. Mivel nagyon közel kerültek egymáshoz, a férfi azt tervezi, feleségül veszi barátnőjét.

"Gyémántot hord a gyűrűsujján, erre én úgy tekintek, mintha eljegyzési gyűrű lenne. Szeretnék én lenni az első ausztrál, aki egy robotot vesz el feleségül" - mesélte a 7News-nak Geoff Gallagher.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.