Babicsak Bernát exei gyászhír Babicsek Bernát párja Babicsek Bernát halála Csomor Ági Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta az országot, hogy lakástűzben halt meg a népszerű zenész-színész, Babicsek Bernát. A fiatal tehetségre ráadásul saját édesanyja talált rá, miután hiába próbálták elérni.

Január elsején lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat Solymáron. A konyhában felcsapó lángokért a tűzhelyen hagyott olaj volt a felelős, ami túlhevülhetett és lángra kapott a serpenyőben. A fiatal művész halálát azonban nem a láng, hanem a füst okozta. A konyhában keletkezett tűz ugyanis feltehetően már a tűzoltók helyszínre érkezése előtt oxigénhiány miatt kialudt.

Babicsek Bernát több népszerű napi sorozatban is játszott Forrás: TV2

– emlékezett vissza a közösen eltöltött időre Diána, Bernát egykori kedvese a Bors szerint. A fiatal férfi minden korábbi barátnőjétől békességben vált el, sőt kimondottan jó kapcsolatban maradtak a szakítás után. Erről tanúskodik egy másik lány, Kinga bejegyzése, valamint egykori színésztársa és párja, Csomor Ági visszaemlékezése is.

"Jóban maradtam a Babicsek családdal, tartottuk a kapcsolatot. Amikor hívott Bernát édesanyja, nem akartam elhinni, amit mond. Annyira nem tűnt valóságnak... A szeretetemmel próbálom most őket támogatni, segíteni, de egy ilyen helyzetben mégis mi hozhatna enyhülést vagy vigaszt? A fiukat nem adhatja vissza senki" – mondta remegő hangon a Blikknek a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.