Az időjárás eddig kedvezett nekünk, de a következő napokban már visszatér a tél.

SzerdaÉszaknyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen várható eső, amit a Dunántúl nyugati, délnyugati, magasabban fekvő tájain havas eső, hó válthat fel délutántól. A legkevesebb eső északkeleten lesz. A szél északnyugatira fordul és megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Délelőtt 10-15, délután már csak 5-10°C lesz.


CsütörtökReggel délnyugaton még lehet havas eső, hó, délkeleten pedig eső. Ezt követően északnyugat felől csökken a felhőzet, mindenhol kisüt a nap. Estig erős lesz az északnyugati szél. +5 fok körül alakul a csúcsérték.

Újra hűvösebb idő leszForrás: Kálló Péter - Origo


PéntekFagyos, és napos idővel indul a nap, de délután dél felől egyre több rétegfelhő érkezik. Csapadék nem lesz. Reggel -7 és -2, délután 0 és +5 fok között változik a hőmérséklet. Mérsékelt marad a szél.

SzombatErősen felhős, vagy borult lesz az ég, és hajnaltól kezdve délnyugat felől egyre többfelé várható csapadék: a Tiszántúlon eső, máshol viszont havazás. Reggel -2, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk. Főleg reggelre a Dunántúlon téli útviszonyok lehetnek!

VasárnapErősen felhős, párás időre van kilátás. A Tiszántúlon a nap első felében még előfordul vegyes csapadék. 0-3°C valószínű délután - írja a Köpönyeg.hu.