Rubint Réka szívszorító posztban kér segítséget rajongóitól: "Egyelőre az életéért küzd"

betegség Rubint Réka leukémia Facebook kérés segítség alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztáredző éppen követőivel táborozik, ott érte a szomorú hír.

Kövesdi Anna, aki évekig segítette Réka munkáját, jelenleg az USA-ban él, ahova azért költözött júliusban, hogy szerelmével összeházasodjanak és új életet kezdjenek.

Forrás: TV2

Ám a boldogság másfél hete rémálommá vált, a sztár egykori munkatársát leukémiával diagnosztizálták, a kezelése pedig egy kisebb vagyonba kerül majd a párnak. Ezért kérte Réka a követőinek segítségét:

Drága Alakreform Családom!

Egy számomra nagyon megrázó eset ügyében szeretném a segítségeteket kérni.

Kövesdi Annát (immáron Tower-Kövesdi Anna) biztosan sokan ismeritek, egy ideig a munkámat segítette az Alakreform csapatban.

Másfél hete fáradtság, láz, valamint a lábán megjelent véraláfutások miatt orvoshoz ment. A laborvizsgálatot követően este 9-kor hívták telefonon, hogy egy órán belül érjen be a kórházba, vigyen kórházi csomagot magával, mert aggasztóak lettek a laboreredményei. A kórházba érve közölték vele a legrosszabb hírt: leukémia.

Állapotának stabilizálása után légimentővel a denveri kórházba szállították, szerencsére egy speciális orvoscsapat gyógyítja Annát. Anna júliusban költözött ki Durangóba (Colorado), Amerikába, hogy összeházasodjon szerelmével és új életet kezdjenek.

Nem ilyen életre számítottak... 3 évre a kórház közelébe kell költözniük, eddigi durangói otthonukat, munkájukat elhagyva, hogy a 3 évig tartó kemoterápiás kezelésre Anna vissza tudjon járni a kórházba.

Egyelőre az életéért küzd, még hetekig tartó kórházi kezelés vár rá. Anna csodálatra méltóan pozitív, de régi életük elhagyása és a több száz millió forintra rúgó orvosi kezelés miatt szüksége lenne támogatásra" - írta Rubint Réka a Facebook-oldalán.

"Nincsenek szavak arra, amit most érzek..." - Rubint Réka gyászolja szeretteithttp://www.life.hu/hirek/20211031-nincsenek-szavak-arra-amit-most-erzek-rubint-reka-gyaszolja-szeretteit.htmlRubint Réka édesapját és édesanyját gyászolja. HírekOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.