Borzalmas! Élő adásban vallotta be a népszerű influenszer: bedrogozták és megerőszakolták

Brazília nemi erőszak randi influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint 200 ezer rajongóval rendelkező brazil influenszer, Duda Martins élő adásban mondta el ország-világ előtt, hogy néhány nappal ezelőtt bedrogozták és megerőszakolták.

Duda Martins a népszerű influenszer saját Instagram-oldalán indított élő adásban mesélte el azt a szörnyűséget, ami a napokban vele történt. Az élő adás során ügyvédje jelenlétében mesélt a borzalmakról.

A brazil nő elmondása szerint randizni ment december 29-én egy tengerparti bárba, Maceióban. Az este folyamán három pohár gint ivott meg, aztán a következő 12 órára egyáltalán nem emlékszik. A férfi lakásában, fehérneműben ébredt fel másnap reggel.

"Nem emlékeztem semmire, csak fájdalmaim voltak. Később az orvos képeket is készített a mellkasomon lévő zúzódásokról, a fejemen lévő dudorokról és az intim részeim sérüléseiről"

– mesélte az influenszer, aki a férfi lakásáról rögtön a közeli kórházba sietett, ahol kivizsgálták. Itt derült ki, mi történt vele pontosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.