Kóbor János halála az egész országot megrázta, de a legnagyobb fájdalmat a családja éli át. Fia elárulta, hogyan vészeli át ezt az időszakot és azt is, mi történt, miután az énekes kórházba került. 

Mindenkit megárzott Kóbor János halála, gyászmiséjén megtelt a Bazilika. A legnagyobb veszteséggel és fájdalommal a családjának kell megküzdenie, Kóbor János fiában a gyerekei tartják az erőt. "Ciki, vagyis Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa mondta nekem: ott vannak a gyönyörű gyerekeid, most rájuk figyelj, tőlük kapsz energiát és szeretetet. Igaza van. Jövök haza valahonnan, a fejem tele kusza gondolatokkal. Meglátom a lányokat, ahogy nevetnek, rám néznek, és ebből merítek erőt" - mondta a Blikknek Dániel.

Kóbor János fiában a lányai tartják az erőtForrás: Facebook/Omega

Elárulta azt is, hogy Kóbor János nem járt orvoshoz, az oltásról pedig nem nagyon beszélgettek, habár ő beadatta magának a vakcinát. "Apuval csak úgy szőrmentén beszéltünk erről a témáról, nem érdekelte őt, elbagatellizálta a világjárványt. Apu sérthetetlennek hitte magát" - tette hozzá. Elmondta, rossz érzés kerítette hatalmába, amikor apja kórházba került.

"Soha nem felejtem el azt a pénteket, amikor felhívott, majd azt mondta: »Fiam, köhögök, nem érzem tökéletes állapotban magam, hőemelkedésem is van.« Lehet, hogy furcsa, amit mondok, de rossz érzés fogott el, magam sem tudtam, miért. Amikor kórházba került, ugyanezt éltem át még egyszer. Az első három napon tudtunk beszélni, és ő nyugtatott, hogy csak a biztonság kedvéért jött be, de már nagyon unja, haza akar menni. Ekkor hallottam életemben utoljára az apám hangját. Tizenegy óra volt. Anyám délután háromkor még beszélt vele, Zsóka, a felesége pedig este tizenegykor. Másnap már azzal hívtak, apu az intenzívre került, súlyos állapotban. (...) Az a legmegdöbbentőbb, hogy apu eredményei később javultak. Szinte minden lelete bizakodásra adott okot. Kivéve a tüdejét, mert azt a vírus szinte felfalta..." - árulta el.