Meztelen naptárt dobott piacra egy tengerparti üdülőhely - Pikáns fotók

Prestatyn környezetvédelem meztelen naptár meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges akcióval hívja fel a figyelmet a környezetvédelemre egy tengerparti üdülőváros.

Az észak-walesi Prestatyn lakói tavaly dobták először piacra meztelen naptárukat. A városka célja ezzel a meghökkentő kezdeményezéssel az volt, hogy így gyűjtsenek pénzt a környéken végzett környezetvédelmi munkákra. A naptármodellek pedig nem mások voltak, mint a kisvárosban dolgozó emberek.

A neves brit tudós, Sir David Attenborough is kapott a naptárból Fotó / Getty Images

A koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozta Prestatyn lakóit, vállalkozásait és az adományokból működő környezetvédő projekteket is. Ezért döntöttek úgy, hogy idén megint elkészítik a meztelen kalendáriumot, amiből tavaly a neves brit tudós, Sir David Attenborough is vett egy példányt.

Az idei naptárban fodrászok, valamint éttermek, kávézók és kisboltok dolgozói is ledobták a textilt. Az egyik hónapnál pedig Tyler Turner, a Miss Hableány Szépségverseny walesi indulója látható – számolt be a hírről a DailyStar.

A meztelen naptár fotóit ezen a linken tudjátok megnézni.

Megérkezett a 2022-es szexi tűzoltó naptár! - Galériahttps://www.life.hu/eletmod/galeria/20211111-megerkezett-a-2022es-szexi-tuzolto-naptar-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.