A szomszédok nem vették észre, hogy egy nő kizuhant az erkélyről a Váci úton

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
kizuhant Váci úti tragédia erkélybaleset a szomszédok sem vették észre erkély kizuhant az erkélyről Budapest Váci út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas törmelékhalom borította tegnap az egyik társasház előtti járdát a Váci úton. Az épület harmadik emeleti erkélyének kőkorlátja kiszakadt és magával rántott egy nőt, aki nem élte túl a zuhanást. A szomszédok azonban észre sem vették a tragédiát.

Kisebb baráti összejövetelt tartott az épület harmadik emeleti lakásában egy fiatal pár, amikor hajnalban a társaságból ketten is kiléptek az erkélyre. Egy 53 éves nő nekitámaszkodott a kőkorlátnak, az viszont megmozdult, kiszakadt a helyéről és magával húzta a mélybe a vendéget. 12 métert zuhant, és bár azonnal kihívták hozzá a mentőket, nem tudták megmenteni a nő életét.

A szomszédok szinte semmit sem észleltek a tragédiából

– mondta a Borsnak az egyik alsó szomszéd, akit reggel a férje hívott fel, mert munkába induláskor tele volt a ház előtti terület rendőrökkel és tűzoltókkal.

A ház előtti terület tele volt törmelékkel Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Tilos használni az erkélyeket

A tűzoltóság elrendelte, hogy csütörtökön végezzék el az épület valamennyi erkélyének statikai vizsgálatát. A lakókat pedig arra kérték, hogy addig ne használják a balkonokat.

Az utolsó pillanatig fogták az erkélyről kizuhant nő kezéthttps://www.life.hu/hirek/20220113-az-utolso-pillanatig-fogtak-az-erkelyrol-kizuhant-no-kezet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.