Van, ahol melegfront várható, más országrészekben hóra és hózáporra lehet számítani. 

Csütörtök
Északnyugat felől többször megnövekszik a felhőzet, északkeleten fordulhat csak elő hószállingózás, vagy szitálás. -2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk.

Péntek
Északkeleten, keleten tartósan ködös, borult időre számíthatunk hószállingózással, ónos szitálással. Ugyanakkor az ország nagyobbik nyugati részén sok napsütés valószínű, csapadék nélkül. Általában 5-10, de a tartósan ködös tájakon csak -5, 0 fok között várható a hőmérséklet.

Forrás: OMSZ

Szombat
Északkeleten továbbra is tartósan ködfelhős, fagyos idő lesz. Máshol változóan rétegfelhős időre van kilátás, a legtöbb napsütés a középső tájakon lehet. +6 fok körüli értékeket mérhetünk, de ÉK-en egész nap fagyni fog.

Vasárnap
Az ország nagy részén már rétegfelhős, szürke idő valószínű, inkább csak délnyugaton lesznek napos tájak. Zúzmara, hószállingózás főleg északkeleten alakul ki. -3 és +5 fok között változhat a csúcsérték.

Hétfő
Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, de csak néhol alakul ki zápor, vagy hózápor. Az ÉNy-i szél többfelé lesz erős, olykor viharos. A maximum +5 fok körül várható - írja a Köpönyeg