szexuális erőszak Óbuda erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 25 éves férfi tavaly áprilisban a HÉV Aquincum megállóhelyének a közelébe csalt és életveszélyes fenyegetéssel szexuális cselekményre kényszerített egy nőt.

A vádirat szerint egy 25 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált egy társkereső oldalon, ahol nőkkel ismerkedett. Így ismerte meg a sértettet, akivel levelezett, majd 2021. április 4-én délutánra találkozót egyeztetett vele a H5-ös HÉV III. kerület, Aquincum megállójához. Amikor a sértett a helyszínre ért, üzenetet küldött. A vádlott azt válaszolta, hogy egy sérült macskát talált, ezért egy közeli boltba ment, és a holmiját rábízta egy fiúra, akit az Amfiteátrumnál talál. A sértett megkereste a vádlottat, akit a levelező partnere által említett fiúnak hitt, és beszélgettek. A közös várakozás során a férfi különböző okokra hivatkozva többször magára hagyta a nőt azért, hogy újabb üzeneteket küldjön az álprofilról, és ezzel a helyszínen tartsa őt - írja az ugyeszseg.hu.

Forrás: ugyeszseg.hu

Az egyik ilyen távollét után visszatérve a férfi átkarolta, magához húzta, és ölelgetni kezdte a nőt. A sértett eltolta magától, és elindult a HÉV megálló irányába, ekkor azonban a férfi megragadta és a földre rántotta. A nő dulakodott a támadójával, aki megfenyegette, hogy megkéseli, majd a megfélemlített nőt szexuális cselekményre kényszerítette.

A rémült, de a lélekjelenlétét el nem vesztő nő közben megtalálta, és felvette a földről a dulakodás közben zsebéből kiesett sniccer pengét, és azzal a férfi combja felé szúrt. A vádlott ekkor a nőt hanyatt lökte, a nyakát hátulról átkarolta, miközben a sértett segítségért kiáltott. A kiáltást meghallva egy járókelő rákiáltott a férfira, aki elengedte a sértettet és elmenekült.

Forrás: ugyeszseg.hu

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 25 éves férfival szemben szexuális erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint indítványt tett egy vele szemben korábban, hasonló ügyben kiszabott 1 év 10 hónap tartamú felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésére is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.