Hosszú Katinka cáfolja a visszavonulásáról szóló híreket

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
úszás Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban arról szóltak a hírek, hogy Hosszú Katinka visszavonul. Az úszónő ezt most cáfolta. 

"Biztos, hogy egyszer visszavonulok, és az is biztos, hogy már sokkal kevesebb van előttem, mint mögöttem az úszásban – a sajtóban megjelent állítások között szerepelt egy igaz kijelentés is, hiszen valóban harminchárom éves leszek májusban, és ezt azért kicsit sajnálom, mert még mindig élvezem az úszást" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Katinka.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Hozzátette: "Ez az olimpia nekem más volt, mint a korábbi versenyek, hiszen hatványozottan éreztem a külső nyomást, viszont Tokió után pihentem egy nagyot, s ezalatt még csak nem is gondolkoztam azon, mikor megyek le újra az uszodába, de egy idő után azért elkezdett hiányozni az úszás – és nem az az érzés, hogy nyerek, még csak nem is az eredményhirdetések, vagy az, hogy a győzelem után rólam írnak sokan és sokat, hanem a munka, az, hogy a versenyeken hogyan dolgozik bennem az adrenalin, hogy a testem jó állapotban van, és az, hogy ilyenkor szinte bármire, mindenre képes vagyok"

Katinka a visszavonulásáról szóló híreket így kommentálta: "Azt nem mondom, hogy így van rendjén, de az évek során azért már hozzászokhattam ahhoz, hogy olyanok jelennek meg rólam, melyek kapcsán még én sem tudom, miről is van szó – ki és honnan vette az információkat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.