Metró elé lökött egy nőt egy fiatal férfi: egyelőre nem tudni, miért tette

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
sín Brüsszel metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal férfi lökött metró elé egy nőt Brüsszelben. A támdó nem ismerte az áldozatát és egyelőre azt sem tudni, hogy miért tette. A szerelvénynek az utolsó pillanaban sikerült megállnia. 

A Rogier metróállomás peronján várakozó nőt löktek a sínekre Brüsszelben. A biztonsági kamerák rögzítették az egész esetet, jól látható, hogy a tettes folyamatosan figyelte a szerelvény érkezését. A metrónak azonban sikerült megállnia a sofőr lélekjelnlétének köszönhetően, így a sínekre esett nő is túlélte a támadást. Mindketten sokkos állapotba kerültek, ezért kórházba szállították őket.

A támadó elmenekült a helyszínről, de mivel nem viselt maszkot, könnyedén azonosították. A 23 éves francia állampolgárságú férfit emberölési kísérlettel gyanúsítják. A támadó nem ismerte az áldozatát, egyelőre nem tudni, hogy miért lökte a nőt a sínekre. Vizsgálják a beszámíthatóságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.