Valami nem stimmel: Molnár Anikó törölte a párjáról készült fotókat a közösségi oldaláról

Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11 -
közösségi oldal Molnár Anikó kapcsolat törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó tavaly mutatta meg először párját a közösségi oldalán, azóta azonban az összes fotó eltűnt a férfiról. Kiderült ennek az oka. 

Molnár Anikóra hosszú idő után talált rá a szerelem, szívét egy civil férfi rabolta el, ezért Anikó azt már az elején leszögezte, hogy kapcsolatukat igyekeznek megtartani maguknak. Azért egy-két fotó felkerült a szerelmespárról; a karácsonyi vásáron is készült róluk egy közös fotó. Mostanra azonban a képek nyomtalanul eltűntek. Ezért kérdezte meg a Bors Anikótól, hogy vajon szakítás áll-e a dolog hátterében, de az egykori valóságshow-sztár leszögezte, hogy ilyesmiről szó sincs.

Molnár Anikó levette közösségi oldaláról az összes képet a párjáról Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11

A döntés oka egyszerűen az, hogy a partnerem nem közszereplő és nem szeretne ennyit a médiában szerepelni.

Szeretnék kikerülni a folyamatos mókuskerékből. Szeretnék újra sportolni járni, elmenni ide-oda a barátaimmal és végre egy kis társasági életet élni. Lejárni konditerembe, elkezdeni jógázni, szóval bőven akadna tennivalóm

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.