Tragédia: 37 éves korában elhunyt a magyar énekesnő

Forrás: Shutterstock -
Rachel Nagy énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Rachel Nagy énekesnő. Halálhírét zenésztársa, Greg Cartwright jelentette be közösségi oldalán.

Rachel Nagy családja magyar származású, de az énekesnő már Detroitban született. Rachel és zenekara régi slágereket dolgozott fel, nagy tehetségnek tartották, sokszor Amy Winehouse-zal hasonlították össze - írja a Bors.

"Nincsenek szavak a gyászunk kifejezésére. Emlékeinkben örökké él ez a rövid élet, amely inspiráló volt mindenki számára, aki csak találkozott vele vagy ismerte. Rachel Nagy a Detroit Cobras-szal vitte a rock, a soul és az R&B fáklyáját a rajongóknak szerte a világon. Nem csupán előadóművész volt, a zene szellemét is megtestesítette. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, akit az életereje, intenzitása és sebezhetősége inspirált" - idézi a lap a Greg Cartwright közelményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.