Borzalmas tragédia történt Vas megyében: a vonat letarolt az autót, a sofőr belehalt súlyos sérüléseibe

Forrás: shutterstock -
halál Vas megye baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonat ütközött egy autóval Vas megyében, a kocsi vezetője pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

Egy személygépkocsi és egy személyszállító vonat ütközött össze 2022. január 19-én, 12 óra körül Rátót térségében. Egy, a főútról lekanyarodó személyautó a vasúti átjáróba hajtott, ahol nekiütközött egy Szentgotthárd irányába közlekedő személyszállító vonatnak. A balesetben a személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a Police.hu.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

Nemrég Tapolcán történt tragikus vonatbaleset: az autóban utazó fiatalok egy házibuliban töltötték a szilveszter éjjelt, onnan tartottak hazafelé másnap reggel. Nem tudni, hogy a sofőr a piros jelzés ellenére, miért hajtott a sínekre, de az ütközést nem tudta elkerülni. A járműben öten utaztak, akik közül négyen azonnal szörnyethaltak, az életben maradt társukat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.