Győzike nem bír magával: félreérthető üzenetet küldött Kulcsár Edina új szerelmének

G.w.M üzenet Kulcsár Edina Győzike kolbász Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai sztárvilág is megdöbbent, amikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy elválnak. A legsajátosabb üzenetet azonban Győzike írta a frissen alakult párnak, amivel azonnal a figyelem középpontjába került.

A showman pedig úgy látszik, nem tud csöndben maradni és ismét megszólalt, ám ezúttal nem Kulcsár Edinának, hanem a szépségkirálynő új szerelmének üzent. Győzike egyenesen a rappernek, G.w.M-nek címezte szavait, amelyek eléggé félreérthetőek.

Gáspár Győző alig egy héttel az ominózus, kolbászos megszólalása után ismét nagyot alkotott.

Kemény kritikát fogalmazott meg Alekosz Kulcsár Edináról: G.w.M. nem hagyta szó nékülhttps://www.life.hu/eletmod/20220124-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg-alekosz-kulcsar-edinarol-gwm-nem-hagyta-szo-nekul.html"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dalahttps://www.life.hu/eletmod/20220124-volt-ami-volt-lezarult-egy-fejezet-megjelent-kulcsar-edina-uj-dala-ami-ferjehez-szol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.