Janár 24-én hétfőn az egész országot sokkolta a hír: koronavírusban elhunyt a magyar olimpiai bajnok, Csollány Szilveszter. A sportoló hosszú ideig küzdött az életéért, ám szervezete feladta a harcot. Lányai így búcsúztak tőle a közösségi oldalon.

Hétfőn délután futótűzként terjedt a hír, és egy pillanat alatt foszlott szerte minden remény. Bár délelőtt még arról cikkeztek, van esély arra, hogy Csollány Szilveszter felépül, pár órával később kiderült, hogy a sportoló szervezete feladta a harcot. A sportoló hatalmas űrt hagyott maga után, Szilveszter ugyanis amellett, hogy olimpiai aranyat szerzett, remek családapa volt. A Szilasként becézett Szilveszter három gyermeket hagyott hátra: Szimóna, Kincső és Kitti soha többé nem láthatják édesapjukat.

A lányok a közösségi oldalaikon búcsúztak imádott édesapjuktól.

"Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondol/gondolt rám, apukámra, és a családomra. Rengeteg üzenetet kaptam, amire időm és energiám sajnos most nincs, hogy egyenként válaszoljak.De tudjátok, hogy minden üzenetet elolvastam, és nagyon jól esik látni, hogy mennyien a szívükben tartják aput"

-írta Szimóna.

A 13 éves Kincső édesapja fotóját posztolta az Instagramon, a 16 éves Kitti pedig egy fekete képet posztolt.