11 koronavírus elleni oltást kapott egy férfi: így érzi magát

Forrás: Runa Chowdhury facebook -
vakcina oltás India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sose érezte magát jobban, sőt javult az egészsége a 85 éves indiai férfinek, aki tizenegy adag koronavírus elleni védőoltást kapott.

Nyomozás indult az indiai Bihár államban, miután kiderült, hogy kevesebb, mint egy év alatt vette fel a tizenegy dózist a férfi.

Brahmdeo Mandal nyugdíjas postás már a 12. oltás beadatására készült, és épp dicsekedett másoknak a sok oltásáról: ekkor valaki leadta a drótot a hatóságoknak.

Forrás: Runa Chowdhury facebook

Mandal azt állítja, hogy a nagy mennyiségű vakcina csak jó hatással volt rá, megszüntette vagy enyhítette betegségeit. Például korábban fájt a térde és bottal járt, de mára ez eltűnt, enyhült a hátfájása, javult az étvágya, erősebbnek és jobb általános állapotúnak érzi magát.

A férfinek hamis személyivel sikerült kijátszani a rendszert és mindig másik oltóközpontba regisztrálnia. Mandalt az egészségügyi hivatal félrevezetése miatt le akarták tartóztatni, de azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, ha felelősségre vonják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.