Rengetegen kíváncsiak Kulcsár Edina klipjére, már egymilliós nézettségnél jár Csutiról szóló dala

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
Kulcsár Edina egyetlen szó Kulcsár Edina dala G.w.M Kulcsár Edina Csuti Egyetlen szó videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő énekesi babérokra tör, és jó úton halad afelé, hogy sikeres előadó legyen belőle. Első dalát alig két nap alatt már egymilliószor meghallgatták.

Az Egyetlen szó címet viselő számot Edina volt férjéről, Csutiról írta, akit azonban nem lepett meg a nóta. Az influenszer-vállalkozó ugyanis ott volt a dal megszületésénél, sőt együtt énekelte Edinával, ezzel próbálta segíteni volt kedvesét. Arra azonban gondolni sem mert, hogy a beszédes sorok pont róla szólnak.

Régóta kacérkodik már az énekléssel, és most megtört a jég Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A dal zenéjét Edina új kedvese, G.w.M szerezte, akinek több száma is milliós nézettséget produkált már a legnagyobb videómegosztó portálon, a YouTube-on. Az egykori szépségkirálynő videóklipjét ezidáig 1 067 345 alkalommal nézték meg, ami hatalmas teljesítmény. Befutott, már ismert zenészek is megirigyelhetik Kulcsár Edina első dalának sikerét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.