Marylin Mansont többen is szexuális zaklatással és lelki bántalmazással vádolták a közelmúltban. Nemrégiben a volt felesége is megszólalt, most pedig egykori jegyese, a botrányt kirobbantó Evan Rachel Wood állt újra nyilvánosság elé a történtekkel. 

Evan Rachel Wood már tavaly a nagyközönség elé tárta történetét, de csak most, a napokban debütáló Phoenix Rising című dokumentumfilmben mondta el részletesen, miként bánt vele Manson a kapcsolatuk alatt. Arról is beszélt, hogy a férfi kamerák előtt erőszakolta meg. 

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Scott Wintrow

Elmesélte, hogy a Heart-Shaped Glasses című dalhoz készült videóban egy szexjelenet felvételére készültek, ami aztán csúnyán elfajult, az imitált szeretkezésből igazából nemi erőszak lett. 

"Megbeszéltünk egy szimulált szexjelenetet, de amint a kamerák forogtak, ő elkezdett igaziból behatolni. Ebbe soha nem egyeztem bele. Profi színésznő vagyok, egész életemben ezt csináltam; soha életemben nem voltam még ilyen amatőr forgatáson, egészen addig a napig" – idézi Wood a People magazinnak adott interjúját a Bors

A színésznő elmondta, sok egyéb szörnyűség mellett talán ez az eset volt számára a legtraumatikusabb.