Brutálisan bántalmazta barátnőjét a sztárfocista, megszólalt az áldozat családja

Forrás: AFP/Peter Powell -
barátnő nemi erőszak családon belüli erőszak Mason Greenwood Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manchesteri rendőrség letartóztatta a 20 éves Mason Greenwoodot, aki brutálisan bántalmazta 18 éves barátnőjét.

A focistát letartóztatták, miután a közösségi médiában képek kezdtek terjedni arról, hogy bántalmazta barátnőjét, Harriet Robsont. Klubja azonnal felfüggesztette játékjogát - írja a Blikk.

Mason Greenwood Forrás: AFP/Peter Powell

"A klub vizsgálatot indított, hogy kiderítse az igazságot. Alaposan és széleskörűen akarja kivizsgálni az esetet. A Manchester United semmiféle erőszakot nem néz el. További intézkedésig nem látogathatja az edzéseket és nem játszik mérkőzéseket sem" – írta közleményében a klub.

Az áldozatot kihallgatták a rendőrök és nyomozást indítottak az ügyben. Harriet édesapja megszólalt az ügyben:
"Ez borzalmas. Még csak most kezdem feldolgozni az egészet" – mondta a Daily Mailnek. "Apaként az ember nem akarja tudni, hogy ilyen dolgok történnek a lányával. A rendőrség már járt nálam, és a lányom vallomást tett nekik. Elmondta, hogy feltörték a telefonját. Mondtuk neki, hogy vegye le a bejegyzéseket, amit meg is tett, de már kint voltak, késő volt már. Teljesen összetört, mert nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljenek. Két-három éve a családunk része volt Mason. A kapcsolatuk nem volt jó az elmúlt hónapokban. Teljesen összetörte a lányomat az egész".

Mint kiderült, nem ez volt a focista első botránya. 18 évesen egy izlandi meccsen egy társával lányokat csempésztek szállodai szobájukba, ezzel megszegve az akkori Covid-intézkedéseket. Úgy tudni, korábban pont emiatt szakítottak Harriettel, de végül kibékültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.