Majdnem az egész család meghalt a koronavírus mellékhatása miatt: nem vették észre, hogy lángol a házuk

szaglás leégett tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hős kisfiú figyelmeztette a szüleit, hogy füstöl és ég a házuk. A koronavírussal fertőzött család elvesztette a szaglását, így nem vették észre, hogy az otthonuk lángokban áll.

Két szülő, akik a koronavírus miatt elvesztették a szaglásukat, nem érezték az otthonukban a lángoló tűz füstjét. Életüket kétéves gyermekük mentette meg – írja a Business Insider.

Brandon, a kisfiú még alig tud beszélni, de figyelmeztette szüleit arra, hogy gond van otthon.

"Mama forró" - csupán ennyit mondott és szüleivel, Kayla és Nathan Dahl-lal, valamint testvéreivel azonnal kimenekültek a házból.

Forrás: shutterstock

„Még mindig a Covidból lábadoztunk, így egyikünknek sem volt ízlelés- és szaglásérzéke" – fogalmazott az édesanya a Postnak adott interjújában. Ő értesítette a baleset megtörténtekor a 911-et, de mire a tűzoltók kiértek a helyszínre, a házuk porig égett. A család most egy rokonuknál lakik és adománygyűjtést is szerveztek a megmentésükre.

Tragédia! Lángokban állt egy családi ház Budapesten: egy ember az életét vesztettehttp://www.life.hu/hirek/20220128-tragedia-kigyulladt-egy-csaladi-haz-a-xvii-keruletben-egy-ember-eletet-vesztette.htmlPéntek hajnalban kigyulladt egy családi ház a XVII. kerületben, Rákoshegyen. A tűzoltók hiába értek ki időben, a legnagyobb baj így is bekövetkezett. Hírek--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.