Budapesten is elbúcsúztatják Csollány Szilvesztert: mutatjuk, hogy hol és mikor kerül erre sor

Forrás: AFP/Damien Meyer -
búcsú Csollány Szilveszter gyász Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig felfoghatatlan, hogy Csollány Szilveszter 51 éves korában távozott az élők sorából. A családja nemrég eldöntötte, hogy Sopronban helyezik végső nyugalomra, azonban az elhunyt olimpikonnak Budapesten is lesz búcsúztatója.

51 éves korában január 24-én hunyt el az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter, akinek a búcsúztatója február 9-én, 11 órakor lesz a budapesti Farkasréti temetőben.

Csollány Szilveszternek Budapesten is lesz búcsúztatója Forrás: AFP/Damien Meyer

A Magyar Torna Szövetség a közleményében arról is írt, hogy az olimpiai bajnok tornásztól a családja és a barátai mellett a teljes sporttársadalom búcsúzik. Az esemény nyilvános, valamennyi gyászoló egy szál virággal róhatja le kegyeletét.

Csollány Szilvesztert a Magyar Torna Szövetség saját halottjának tekinti, mint ahogy az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága, a Magyar Olimpiai Bizottság és Gyomaendrőd Önkormányzata is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.