Tiszta vizet öntött a pohárba G.w.M: "Csuti nem volt a barátom"

Forrás: G.w.M -
G.w.M Kulcsár Edina Csuti kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina új párja, G.w.M is megszólalt a kapcsolatukról és Csutiról is. 

Előbb Csuti és Kulcsár Edina válása kavarta fel az állóvizet, majd az, hogy Edinára máris rátalált a szerelem. A választottja nem más, mint G.w.M, aki új klipjének forgatásán elárulta, hogy milyen kapcsolata volt Csutival és arról is beszélt, hogy az új dala a volt feleségének szól.

G.w.M elárulta, Csuti nem volt a barátja Forrás: G.w.M

"Nyilván, részben neki is szól ez a dal, mint ahogy nagyon sok depresszív hangulatú szerelmes dalom is szólt neki, szóval nem ez az első" - mondta. Elárulta, úgy érzi, mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságát. "Nem publikusan, nem játszottam el a hattyú halálát. (...) Sokáig megalkudtam önmagammal, esélyre esélyt adtam, Csak nem a nyilvánosság előtt, ezért lehet ez akkora felháborodás az emberekben" - mondta a Mokka stábjának.

Felhívtam Csutit, onnantól kezdve Edinával beszéltem, szóval ennyi volt az a nagyon nagy bemutatás.

"A hitelt azt én fogom kifizetni, nem a kommentelők és nem is Melanie. Erről ennyit szeretnék mondani. Ha előtörleszthető lenne ez a hitel, akkor már nem lenne hitel" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.