"Szerintem ez visszataszító" - Komoly döntést hozott Justin Bieber felesége

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
házasság interjú média Justin Bieber Hailey Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hailey Bieber legutóbb azt nyilatkozta, hogy nem kíván többet nyiatkozni a házasságáról a nagy nyilvánosság előtt. Azt azért még elárulta, hogy mikor szeretnének közösen gyermeket vállalni férjével, Justin Bieberrel. 

Legutóbb a WSJ készített interjút a modell Hailey Bieberrel, aki elárulta, hogy igaz a hír: nem kíván többet a házasságáról nyilatkozni.

"A média szereti felfújni az apróságokat, és kiforgatni csak azért, hogy többen kattintsanak rá. Szerintem ez visszataszító"

– mondta, majd elárulta, hogy állnak a gyerekvállalás témájával.

"Van egy dolog, amin minden nő átesik, miután megházasodik. Mindenki azt feltételezi, hogy a szerelem és házasság után rögtön gyereket is vállalnak. Nos, mi van azokkal a dolgokkal, amiket szeretnék elérni a karrieremben? Szerintem beleégett a fejembe, hogy mindenképpen fiatalon kell anyává válnom. Aztán huszonöt lettem, és azt érzem, hogy még tényleg túlságosan fiatal vagyok az anyasághoz" - zárta a beszélgetést a szépséges modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.