Véget érhet az orkán erejű szél: gyökeres változás jöhet az időjárásban

Forrás: Shutterstock -
csapadék hőmérséklet időjárás borult idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A viharos szelet kellemes idő válthatja fel a következő napokban, legalábbis, ami a hőmérsékletet illeti.

Csütörtök

A napos délelőtt után délután nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan lehet kisebb eső, szitálás. Eleinte erős lesz az északnyugati szél, majd napközben mérséklődik és délnyugatira fordul a légmozgás. +6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kellemesebb idő jöhet Forrás: Shutterstock


Péntek

Északkeleten egész nap borult idő várható, és havazás, havas eső is előfordulhat. Az ország nagyobbik, délnyugati felén változóan felhős lesz az ég, és nem valószínű csapadék. ÉK-en 1-5, máshol 6-11 fok várható.

Szombat

Reggelig még lehetnek záporok, ÉK-en hózáporok, majd a feltámadó, és sokfelé megerősödő északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, észak felől kisüt a nap. 5-10 fokos enyhe idő lesz.

Vasárnap

Északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, ismét északkeleten lesz borult az ég, délen kevés napsütés is lehet. Kisebb vegyes csapadék az északkeleti tájakon előfordulhat. Marad az 5-10 fokos maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.