Tragédia történt Dunaharasztiban: holttestet találtak egy égő házban

Forrás: Dreamstime -
halál holttest Dunaharaszti égő ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki egy családi házban Dunaharasztiban csütörtök reggel, az ingatlanban egy idős férfit holtan találtak a tűzoltók - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-t.

Dóka Imre a közleményében azt írta: fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez arról, hogy kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy negyven négyzetméteres, kétszobás családi ház a Pest megyei településen, a Széchenyi István utcában.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A lángok a lakóépületről egy személygépkocsira és egy fenyőfára is átterjedtek. A tűzoltók oltás közben a lakóépület egyik szobájában egy idős férfit holtan találtak.

Nem kizárt, hogy a tüzet dohányzás okozta, de a tűz keletkezési okait és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja - közölte a szóvivőhelyettes.


Dóka Imre felhívta a figyelmet arra, hogy a hideg időben nő a lakástüzek száma, ezért azt tanácsolja, ilyenkor mindenki jobban figyeljen egyedül élő rokonaira, ismerőseire és szomszédjaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.