Felkavaró részletek derültek ki az öngyilkos szépségkirálynőről: megszólalt a gyászoló édesanya

depresszió Cheslie Kryst szépségkirálynő öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 30 évet élt Cheslie Kryst sokáig édesanyja elől is eltitkolta, hogy depresszióval küzd. Az összetört anya megszólalt lánya halálával kapcsolatban. 

Chelise Kryst, a 2019-es Miss USA január végén lett öngyilkos, egy manhattani épület egyik emeletéről vetette ki magát. A szépségkirálynő édesanyja egy Instagram-bejegyzésben beszélt arról, hogy lánya hosszú ideje küzdött a depresszióval.

"Cheslie-nek volt egy nyilvános és egy magánélete. A magánéletében „magasan funkcionáló" depresszióval küzdött, amelyet nem sokkal a halála előttig mindenki elől titkolt – beleértve engem, a legközelebbi bizalmasát is" - olvasható April Simpkins bejegyzésében, írja a Blikk.

A Insider szerint a "magasan funkcionáló" depressz nem klinikai diagnózis, hanem az az állapot, amikor a depresszióban szenvedő képes fenntartani korábbi életvitelét, és elrejteni mások elől szenvedéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.