Nem fogunk örülni annak, ami ránk vár: ismét tombol majd a szél

Forrás: Shutterstock -
eső időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban sem marad el a viharos szél, de ennek hatására legalább kisüt a nap. 

Szombat

Hajnalban még elszórtan előfordul kisebb eső, zápor; majd északnyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Reggel 0 fok körül, délután 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Nagy területen lesz erős az ÉNy-i szél.


Vasárnap


Délelőtt még változóan felhős lesz az ég, főleg délen pár órás napsütéssel; majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Kisebb eső, a hegyekben havas eső csak az esti óráktól fordul elő. 5 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szél biztosan lesz Forrás: Shutterstock

Hétfő


Délig még erősen felhős lesz az ég, és szórványosan várható eső, zápor. Délután csökken a felhőzet, már csak futó zápor fordul elő. Egyre többfelé süt ki a nap. Az ÉNy-i szél viharossá fokozódhat. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad az 5-10 fokos maximum.

Kedd

A sok napsütést követően északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délután elszórtan fordul elő zápor. Erős marad az északnyugati légmozgás. 4-9 fok lesz.

Szerda

Többórás napsütésre, kora tavaszias időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 9-14 fokot - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.