Zámbó Krisztián a Sztárban sztárról: "Nem is bírtam a véremmel, odaszúrtam a zsűrinek"

TV2 interjú Sztárban sztár magazin Zámbó Krisztián Modern Talking Csepregi Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elsőre nehéz feladatot kapott Zámbó Krisztián. Az énekesnek rögtön első adásban ki kellett mozdulnia a komfortzónájából, ugyanis férfiként egy női előadót formált meg a színpadon. Ráadásul nem is akárkit, hanem az ország egyik legismertebb díváját, Csepregi Évát utánozta.

Krisztián a Nyár van című Neoton slágerrel állt a Sztárban Sztár színpadára. A produkcióról nem csak a zsűri, hanem Csepregi Éva is elmondta a véleményét. Az énekesnő egyenesen Krisztiánnak üzent, méghozzá az Instagramon.

– mesélte Krisztián a Life.hu kérdésére.

Zámbó Krisztián a Neoton Família énekesét, Csepregi Évát alakította a Sztárban Sztár színpadán Forrás: TV2

A 41 éves énekes nagyon élvezi, ha szórakoztathatja a közönséget, de reméli, hogy lesz alkalma egy komoly dalban is megmutatni, mire képes, és hogy van benne kraft. Erre viszont nem a következő adásban kerül sor, ugyanis egy újabb ikonikus retró sztárt, a Modern Talking frontemberét alakítja majd a Sztárban Sztár színpadán.

"Valószínűleg megint vicces leszek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ellazsálom a próbákat, de azért nem is görcsölök rá túlságosan. Keményen tanulom a szöveget, mert ez kell ahhoz, hogy magabiztos legyek a színpadon. Az a cél, hogy a közönség jól szórakozzon, a zsűrit és a nézőket pedig meggyőzzem arról, hogy van keresnivalóm a műsorban. Mindeközben az se rossz, ha én is jól érzem magam" – zárta Krisztián, akit legközelebb február 13-án, vasárnap este láthatunk a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.