Már elsőre nehéz feladatot kapott Zámbó Krisztián. Az énekesnek rögtön első adásban ki kellett mozdulnia a komfortzónájából, ugyanis férfiként egy női előadót formált meg a színpadon. Ráadásul nem is akárkit, hanem az ország egyik legismertebb díváját, Csepregi Évát utánozta.

Krisztián a Nyár van című Neoton slágerrel állt a Sztárban Sztár színpadára. A produkcióról nem csak a zsűri, hanem Csepregi Éva is elmondta a véleményét. Az énekesnő egyenesen Krisztiánnak üzent, méghozzá az Instagramon.

Tündéri volt. Nagyon kedves üzenetet kaptam Évától, annak ellenére, hogy kicsit megcsúsztam a dalszöveggel. Amennyire tudtam, figyeltem arra, hogy ne forduljon át az előadás paródiába, ami nem volt egyszerű, mert nyilván az már magában vicces, ha nőnek vagyok beöltöztetve. Nem is bírtam a véremmel, odaszúrtam a zsűrinek is, de úgy gondolom, ezek az apró poénok beleférnek egy ilyen nagy buliban

– mesélte Krisztián a Life.hu kérdésére.

Zámbó Krisztián a Neoton Família énekesét, Csepregi Évát alakította a Sztárban Sztár színpadánForrás: TV2

A 41 éves énekes nagyon élvezi, ha szórakoztathatja a közönséget, de reméli, hogy lesz alkalma egy komoly dalban is megmutatni, mire képes, és hogy van benne kraft. Erre viszont nem a következő adásban kerül sor, ugyanis egy újabb ikonikus retró sztárt, a Modern Talking frontemberét alakítja majd a Sztárban Sztár színpadán.

Megpróbálom lemásolni Thomas Anders jellegzetes kézmozdulatait, mimikáját, és koncentrálnom kell arra, hogy az artikuláció is pontos legyen. Nagyon jóképű pali volt, akiért nők ezrei voltak meghalva. Nagy kérdés, hogy azzal az arccal, ami nekem van, hogyan lesz belőlem szépfiú – mondta nevetve Krisztián.

"Valószínűleg megint vicces leszek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ellazsálom a próbákat, de azért nem is görcsölök rá túlságosan. Keményen tanulom a szöveget, mert ez kell ahhoz, hogy magabiztos legyek a színpadon. Az a cél, hogy a közönség jól szórakozzon, a zsűrit és a nézőket pedig meggyőzzem arról, hogy van keresnivalóm a műsorban. Mindeközben az se rossz, ha én is jól érzem magam" – zárta Krisztián, akit legközelebb február 13-án, vasárnap este láthatunk a TV2-n.