Hosszú csend után megszólalt Miller Dávid: ezért tűnt el a nyilvánosság elől

Miller Dávid műsorvezető színész eltűnt Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói aggódtak Miller Dávidért, aki az X-Faktoros műsorvezetése óta inkább a háttérbe vonult.

Miller Dávid hosszú és fárasztó éven van túl, ezért úgy gondolta három héttel ezelőtt, hogy ezt Los Angelesben piheni ki. Rajongói többször kérdezték tőle, hogy jól van-e, mi van vele és mi miatt szívódott fel.

A sok érdeklődésre most adott választ egy Instagram-történetben:

„Néha adtam életjelet magamról, de sokan írtatok, hogy olyan, mintha eltűntem volna kicsit. Így is volt! Muszáj volt kicsit lehalkulnom, meg elmenekülnöm, de igazából csak azért, mert annyi hihetetlen dolog történt velem az elmúlt évben, és én meg csak estem egyikből a másikba!

Felfogni sem tudtam a sok mindent, úgyhogy kellett, hogy egy kicsit leülepedjenek a dolgok, kicsit magamra találjak, és a helyükre rakhassam a szétszórt kirakós darabjait. Na, meg aztán idén is óriási lesz a pörgés, úgyhogy feltöltöm a tankokat, hogy csaphassunk egy szemtelen jó évet. Amúgy meg valami dal is jöhetne majd valamikor" - írta Instagram oldalán Dávid.

Forrás: Miller Dávid Instagram

Egyébként Dávid nagyon sokoldalú: színészként, műsorvezetőként, énekesként és szinkronszínészként is megállja a helyét.

„Szeretném, ha a nyár elejére összeállna egy akkora zenei portfólióm a szóló dalaimból, hogy koncertezni indulhassak, akár a srácokkal. Éppen ezért most turbófokozatra kell kapcsolni, a tervek szerint kora tavasszal megjelenik a következő számom" –mesélte a Cosmopolitannek.

Dávid ezen kívül együttműködésre is számít a WellHellóval.

„Erről egyelőre csak annyit mondhatok, már az is iszonyatosan megtisztelő, hogy a srácok nyitottak voltak a lehetőségre. Diaz volt a Szombat és a Csend című dalaim producere is: a közös munka annyira jól ment, hogy minden lehetőséget meg fogok erre ragadni a jövőben is. Nagyon kedvelem, amit csinálnak, és azt, hogy évről évre mindig meg tudnak újulni. Úgyhogy alig várom, hogy találkozhassunk a stúdióban és belevágjunk" – mesélte az énekes, műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.