"Az arcomból kicsit lefaragott" - Schobert Norbit megváltoztatták betegségei

covid Schobert Norbert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi néhány hete ismét elkapta a koronavírust. Elárulta, hogy a betegségek megváltoztatták a hozzáállását. 

Schobert Norbi már többször szembenézett a halállal, legutóbb tavaly ősszel, amikor sztrókot kapott futás után. Mentőhelikopter vitte kórházba a fitneszgurut, aki sikeresen felépült, a gyors orvosi segítségnek hála. Gyógyulása után elmondta: úgy véli, Covid-sztrókja volt. "Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, visszajött, napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy covid-sztrók" - vallotta nemrég.

Schobert Norbit megváltoztatták a betegségei Forrás: TV2

Most kiderült, hogy néhány hete ismét elkapta a koronavírust. "Négy napig tartott, fájt a torkom, de semmi más bajom nem volt. A teszt pozitív lett, otthon maradtam" - mondta a Tényeknek a fitneszguru, aki tart a betegségek szövődményeitől. Azt is elmondta, az elmúlt időszakban átéltek megváltoztatták őt. "Azért megtanított valamire. Jobban értékelni a jelent és a valóságot. Kicsit más ember lettem. Az arcomból kicsit lefaragott."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.