Fontos bejelentést tett az ALDI: sokan örülni fognak neki

Aldi bejelentés töltőállomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maradnak az elektromos töltőállomások az ALDI parkolóiban, ugyanis az üzletlánc folytatja az E.ON-nal az együttműködést. Így továbbra is 89 áruház 136 töltőjénél vehető igénybe a töltési szolgáltatás.

Korábban már írtunk arról, hogy az ALDI nagy változásról tett bejelentést, de most itt van egy újabb.

2018 óta működik együtt az ALDI és az E.ON Hungária Csoport, azóta telepítenek e-töltőállomásokat az ALDI parkolókba. 2020-ban adták át a 100. töltőállomást. Mostantól pedig az összes új áruházuk parkolójába legalább egy töltőállomást fognak telepíteni - írja a közleményében az áruház.

E-töltőállomás Zágrábban Forrás: Shuttertsock / Készítette: Scharfsinn

"Örülünk, hogy egy olyan stratégiai partner áll mellettünk fenntarthatósági törekvéseinkben, mint az E.ON. A környezettudatos filozófia áthatja cégünk működését, ezt igazolja, hogy mind a biatorbágyi logisztikai központunk, mind boltjaink teljes áramellátását zöld árammal biztosítjuk, sőt, klímavédelmi projektek támogatásával ellensúlyozzuk károsanyag-kibocsátásunkat, így karbonsemlegesen működünk"– mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az áruházlánc nemrég hívott vissza egy terméküket szennyezettség miatt, ha szeretnéd megtudni, hogy mi ez, akkor kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.