Gyászol a magyar énekesnő: életmentő segítséget kért a rajongóitól

gyász véradás Mohamed Fatima segítség életmentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját közösségi oldalán kért segítséget Mohamed Fatima, aki egy beteg kislány gyógyulásához szeretett volna hozzájárulni. Arra buzdította követőit, hogy menjenek és adjanak vért, mert csak így lehetett volna megmenteni a gyermeket.

Azonnali, életmentő vérátömlesztésre lett volna szüksége egy kislánynak, Zsaklinnak, akinek a népszerű énekesnő is próbált segíteni. Mohamed Fatima azonban nem sokkal tegnapi posztja után ma szomorú hírt közölt rajongóival. Az orvosoknak ugyanis nem sikerült megmenteniük a kislányt, akinek a szervezete feladta a küzdelmet.

Segíteni szeretett volna Forrás: FEM3

– írta közösségi oldalán Mohamed Fatima.

Fatima a Fekete Vonat énekeseként robbant be a köztudatba, és mindössze 16 évesen az ország egyik legnépszerűbb előadójává vált. Az utóbbi időben a nyilvánosságtól visszavonultan él, de a magánéletében minden csodásan alakul. Rátalált a szerelem és másfél év után férjhez is ment szíve választottjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.