Értékes régi kellékeket loptak el A korona 5. évadának forgatásakor

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Rich Fury -
kellék A Korona lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korona című Netflix-sorozat 5. évadának forgatásakor 150 ezer font (66 millió forint) értékű, kellékként használt régiséget loptak el Dél-Yorkshire-ből. A tárgyakat Doncasterben emelték el három járműből múlt szerdán - idézte a BBC hírportálja csütörtökön a helyi rendőrség közleményét.

Az ellopott régiségek között volt egy ritka Fabergé-tojás másolata, melynek eredetijét II. Erzsébet nagyapja, V. György vásárolta 1933-ban. A rendőrséget február 16-án délután hívták az autókból ellopott tárgyak miatt. A szóvivő elmondta, hogy a járműveket feltörték és számos kelléket magukkal vittek a tolvajok.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Rich Fury

"A rendőrök kivizsgálták az esetet, de kimerítették a nyomozás minden létező irányát. Az esetet archiválták új nyomvonalakra várva" - tette hozzá.

A Netflix streamingszolgáltató közölte, reméli, hogy a régiségeket megtalálják és "biztonságban visszajuttatják" őket. "Pótoljuk a kellékeket. Nem várható, hogy a forgatás leálljon" - tette hozzá a cég.

A sikersorozat 5. évadát jelenleg forgatják (fotókat itt láthatsz róla), és még az idén bemutatják. A sorozat új részeinek középpontjában az 1990-es évek eseményei lesznek. úgy tudni, hogy más sorsdöntő események mellett feldolgozzák azt a tévéinterjút is, melyet Martin Bashir Diana hercegnővel készített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.