Borzalmas tragédia: A fiatal lány végignézte, ahogy édesanya nyakára egy hatalmas súly esik rá a konditeremben

édesanya halál edzőterem gyász Mexikó súlyzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 180 kilogrammos súlyzót próbált kinyomni egy középkorú édesanya egy mexikói edzőteremben, amelynek szörnyű tragédia lett a vége.

Lányával együtt ment edzeni a középkorú édesanya, aki egy mexikói edzőteremben arra vállalkozott, hogy megpróbál kinyomni egy 180 kilós súlyzót. Azonban ez a hatalmas súly túl nehéznek bizonyult, a súlyzó ráesett a nő nyakára. A kislánya mindezt mellette állva nézte végig.

Az edzője és a gyermeke azonnal megpróbálták leemelni a súlyzót a nő nyakáról, de nem jártak sikerrel. Majd két másik ember sietett oda segíteni nekik, nekik sikerült felemelni a súlyzót. A nő azonban meghalt.

gyász, gyertya, halál Forrás: Shutterstock

A borzalmas pillanatokat rögzítette a konditerem kamerája, amit feltöltöttek az internetre, de később letörölték a felvételeket.

Sajnos ezen a héten nem ez az első tragédia: a napokban Zoe Bethel szépségkirálynő zuhant a halálba harmadik emeleti hotelszobájából Miaimban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.