Felhívást tett közzé a Magyar Honvédség: erre kérik a magyarokat

Oroszország Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború Magyar Honvédség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Honvédség felhívást tett közzé közösségi oldalán. Arra kérik az embereket, hogy akinek bármilyen ismeretei vannak a magyar csapatokról, ne árulja el senkinek, amit tud.

Háborús időszakban kiemelten fontos, hogy mindenki, akinek információja van a magyar katonai csapatok hollétéről, létszámáról, mozgásáról és egyéb, akár jelentéktelennek tűnő információról, ne ossza meg mással, hiszen ezek bármikor rossz kezekbe kerülhetnek - írja a Blikk.

Ez a digitális korban, ha lehet, még fontosabbá vált, hiszen egy-egy Facebook-bejegyzés vagy Twitter-poszt rengeteg emberhez eljuthat az egész világon.

A Magyar Honvédség nemrég felhívást tett közzé, melyben kéri, hogy senki ne osszon meg semmilyen információt sem telefonon, sem Facebookon, sem e-mailben, sem Instagramon.

Az oroszok csütörtök hajnalban támadták meg az ukránokat. Azóta rengeteg család indult el a határok felé, és a magyarok is egy emberként fogtak össze a háborús menekültekért. Nemrég csokorba gyűjtöttük, hogyan lehet a legkönnyebben segíteni a rászorulókon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.