Till Attila kínos szituációba keveredett a Sztárban Sztár élő adásában. A kommentelőktől számos kritikát kapott, amiért nem megfelelően köszöntötte a női sztárfellépőt, Nikát. 

Till Attila tegnap este, Sztárban Sztár legutóbbi adásában kínos szituációba keveredett - írja a Blikk.

Majka, Curtis és Veres Mónika, azaz Nika voltak a show sztárfellépői, akik fantasztikus produkciójukkal megkoronázták az estét. Tilla viselkedése azonban szemet szúrt a nézőknek, ugyanis barátait szívélyesen köszöntötte, Nikát ellenben még csak nem is üdvözölte a színpadon. 

"Nikát nem kellett volna ennyire semmibe venni!!! Ez nagyon gáz volt. Udvariatlan és bunkó dolog, hogy még köszönni sem sikerült neki!" - írta egy kommentelő az Instagram-bejegyzésénél.

A kemény beszólásokat Tilla sem hagyta szó nélkül, és válaszolt az egyik kommentre:

"Igazad van, de természetesen neki is köszöntem: azt épp nem mutatta a kamera, vagy nem tudom, de beszélgetni kellett volna, csak elsodort minket a hangulat. Bocsi, Nika, nem volt szándékos."

Úgy tűnik, hogy a Sztárban Sztár műsorában minden estére kijut a drámából: a legutóbbi adásban Emilio kiesése, egy héttel ezelőtt pedig Orsovai Reni drámája könnyeket csalt a nézők szemébe.