VV Fanni-ügy: B. László utoljára szólalhat fel a saját védelmében

Forrás: police.hu -
gyilkosság Novozánszki Fanni B. László bíróság ítélet VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni elrablója utoljára szólalhat fel saját maga védelmében.

Kedden folytatódik a tárgyalás a Fővárosi Törvényszéken Novozánszki Fanni eltűnésével és feltételezett meggyilkolásával kapcsolatban. B. László, akit Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak, most szólalhat fel utoljára a saját védelmében - írja a Bors.

Novozánszki Fanni Forrás: police.hu

B. László kétféle ítéletre számíthat: ha csupán személyi szabadság megsértése miatt ítélik el, gyakorlatilag szabad emberként távozhat, ezzel szemben, ha bűnösnek találják gyilkosságért, harminc évet kaphat.

A vádlott mindeddig nem tett beismerő vallomást, azt állítja, hogy Novozánszki Fanni még élt, amikor kivitte a lakásból. Ez azonban önmagában még nem jelent semmit, hiszen rengeteg közvetett bizonyíték van ellene. Többek között jelentős mennyiségű vért találtak a bérelt autójában, és Fanni DNS-e megtalálható a vádlott siófoki lakásában és az autóban talált kötélen is.

A bírónő a legutóbbi tárgyaláson órákon keresztül tett fel keresztkérdéseket a VV Fanni megölésével gyanúsított B. Lászlónak, aki a legtöbb kérdésre nem válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.