Gyűjtést szervez az orosz-ukrán háború menekültjeinek Rubint Réka

Ukrajna Rubint Réka gyűjtés összefogás Orosz-ukrán háború menekült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nincs olyan ember, akit ne érintett volna meg az orosz-ukrán háború menekültjeinek nehéz helyzete. Rubint Réka is a szívén viseli a sorsukat, így összefogásra szólította fel a követőit.

Gyűjtést szervez és várja a felajánlásokat a menekültek számára a fitneszkirálynő. Az adományokat a ma esti edzésére lehet elvinni.

„Szerintem már nincs olyan, aki ne hallott volna az elmúlt napok szörnyű történéseiről. A minimum, amit tehetünk, hogy összefogunk, hiszen együtt mindig többre vagyunk képesek! Norbival mi is szeretnénk segíteni a háború civil károsultjainak, így pénzbeli adományt, és Update tartós élelmiszert ajánlunk fel" - írta Instagram posztjában Réka.

A jótékonykodás egyébként nem áll távol Schobertéktől, a fitneszguru karolta fel a több mint háromszáz kilót nyomó Rácz Gézát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.