feltörték Kulcsár Edina fiókját Kulcsár Edina privát fiók Instagram-oldal Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, hogy csillapodnak az indulatok Kulcsár Edina és Szabó András válása körül, a pár azonban nem hagyja szó nélkül egymás nyilatkozatait. Csuti nemrég egy tévéműsorban beszélt arról, mi vezetett a váláshoz, erre pedig Edina új szerelme egy éles posztban reagált.

Kulcsár Edinának nem csak a válással okoz most bosszúságot. Ismeretlenek feltörték az egykori szépségkirálynő privát Instagram oldalát, amelyet így már nem tud használni. Szinte minden hírességnek van egy hivatalos profilja, ahol a rajongók figyelemmel követhetik kedvencük posztjait, emellett azonban rendelkeznek egy saját fiókkal is, amelyet viszont csak a barátok, rokonok láthatnak.

Elvesztette privát fiókját Forrás: Facebook

Ez utóbbit vesztette el Edina, aki rajongói oldalán egy Insta Storyban számolt be a történtekről.

Kulcsár Edinával nemrég interjút készített a Life.hu, amelyben a szépségkirálynő őszintén beszél a válásáról, új szerelméről és jövőbeni terveiről. Ide kattintva elolvashatjátok a beszélgetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.